Επαγγελματικό μπλέντερ Novis Pro

Posted by Parousiasi Horeca 03/08/2018 20 Comment(s) Νέα προϊόντα,

 

 

Novis ProBlender: Ο τέλειος συνδυασμός ελβετικής τεχνολογίας και σχεδιασμού

 

Το Novis ProBlender είναι ασφαλές, έξυπνο, εύκολο στη χρήση και κάνει σύντομη επεξεργασία των συστατικών σας - χωρίς συμβιβασμούς στη διατροφή ή τη γεύση.

 

Δημιουργήθηκε στην Ελβετία από τους καλύτερους μηχανικούς και σχεδιαστές, το Novis ProBlender φέρνει την επανάσταση στον κόσμο των μικρών συσκευών κουζίνας. Με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες όσων θέλουν να ζουν υγιεινά χωρίς συμβιβασμούς, που εκτιμούν τον εξαιρετικό σχεδιασμό και έχουν ως πρότυπο την ποιότητα, είναι απλά το ασφαλέστερο και πιο ευέλικτο μπλέντερ όλων των εποχών.

 

 

Μόνο στυλ και ουσία

Σχεδιασμένο να αποδίδει κάθε φορά, το ProBlender μπορεί να αναμειγνύει, να ανακατεύει και να αλέθει. Χρησιμοποιώντας πέντε διαφορετικές ταχύτητες και έξι προγραμματισμένες ακολουθίες, δεν φαίνεται μόνο καλό, αλλά ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας - ανεξάρτητα από τη συνταγή. Από μια παχιά και πλούσια σούπα σε ένα δροσερό, αναζωογονητικό σορμπέ- το ProBlender μπορεί να τα κάνει όλα.

 

Εξαιρετική ασφάλεια

Με το πρωτοποριακό ασύρματο σύστημα ασφαλείας, το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία τσιπ για να διασφαλίσει ότι το καπάκι είναι σωστά τοποθετημένο και πλήρως κλειστό, το μπλέντερ δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί τυχαία. Αυτό βοηθάει στην αποφυγή αναστάτωσης και διαρροής καθώς και στην εξάλειψη των πιθανών δυσάρεστων ατυχημάτων.

 

Εύκολο στη χρήση (και για καθαρισμό)

Με πρακτικά χαρακτηριστικά ενσωματωμένα στο βραβευμένο σχεδιασμό, το ProBlender εργάζεται σκληρά στην κουζίνα, οπότε δεν χρειάζεται να το κάνετε εσείς. Οι προ-προγραμματισμένες ακολουθίες σημαίνουν ότι μπορείτε να συνδυάσετε αυτόματα τα επιλεγμένα συστατικά για να κάνετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Τα κατεψυγμένα φρούτα γίνονται παγωτά, τα ζουμερά λαχανικά αναμειγνύονται και θερμαίνονται για να κάνουν νόστιμη σούπα και ακόμη και τα πιο σκληρά καρύδια είναι κτυπημένα σε ένα κρεμώδες βούτυρο μέσα σε λίγα λεπτά. Και όταν τελειώσετε, ο καθαρισμός δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερος. Γεμίστε το δοχείο με νερό και λίγο απορρυπαντικό, ενεργοποιήστε το πρόγραμμα καθαρισμού και το ProBlender είναι καθαρό και έτοιμο για χρήση ξανά στη στιγμή.

 

Ελβετικός σχεδιασμός και μηχανική με βιωσιμότητα

Όταν πρόκειται για την ποιότητα, μπορείτε να εμπιστευθείτε το Novis σε όλα τα μέτωπα. Τα δύο διαφορετικά μοντέλα διατίθενται σε πέντε διαφορετικά χρώματα για να σας δώσουν μια επιλογή ανάμεσα από εναλλακτικές που ταιριάζουν στην κουζίνα σας.

Το λιγότερο αποκτά αξία είναι όταν πρόκειται για θόρυβο (το ProBlender είναι 50% πιο ήσυχο από άλλα μπλέντερ) και η συσκευασία διασφαλίζει ότι το μπλέντερ σας προστατεύεται κατά τη διάρκεια της παράδοσης χωρίς περιττά απορρίμματα.

Όταν μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό, το Novis ProBlender είναι κάτι περισσότερο από μια συσκευή κουζίνας. Είναι ο απόλυτος συνεργάτης της κουζίνας. Είναι ο τέλειος συνδυασμός της ελβετικής τεχνολογίας και σχεδιασμού.

 

Σχετικά με τη Novis

Με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα, η Novis δεσμεύεται να δημιουργήσει τον υψηλότερης ποιότητας και πιο ανθεκτικό εξοπλισμό κουζίνας για έναν φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής. Οι καλύτεροι Ελβετοί μηχανικοί και σχεδιαστές έχουν εργαστεί στα προϊόντα μας, το Novis ProBlender και το Novis VitaJuicer, τα οποία έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το 2018, το Novis VitaJuicer έλαβε μια «Σφραγίδα Έγκρισης» από το Ελβετικό Ινστιτούτο Βιταμινών. Στη Novis, #WeLoveVitamins.