Μη διαθέσιμο WMF Αυτόματη μηχανή καφέ 1500s+ bean-to-cup Μηχανές καφέ
  • WMF Αυτόματη μηχανή καφέ 1500s+ bean-to-cup

  • Κωδικός: 03.1900.0008

WMF Αυτόματη μηχανή καφέ 1500s+ bean-to-cup

  • Παραγωγή 180 ροφήματα/ώρα
  • Βάρος 37 kg
  • Ισχύς 2,75-3,25kW
  • Η μηχανή έχει την δυνατότητα παράγωγης : espresso, cappuccino,chocolate και ζεστού νερού

  • Διαστάσεις: 32,5 x 70,6 x 59,0 cm

Μύλοι άλεσης
Για μια εντελώς αρμονική συνολική εντύπωση, οι τρεις μύλοι άλεσης / σκόνης στην WMF 1500 S + έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση. Εκτός από ελκυστική εμφάνιση του σχεδιασμού, η νέα μηχανή προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία καφέ: οι μηχανές που είναι εξοπλισμένες με δύο μύλους άλεσης/ σκόνης παρέχουν επίσης τη δυνατότητα χρήσης χειροκίνητα για αλεσμένο καφέ.
Μύλος σοκολάτας
Ο μύλος σοκολάτας ειδικά σχεδιασμένος (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) εντυπωσιάζει με τον εύκολο χειρισμό, τον καθαρισμό και τη συντήρησή του. Χάρη στη μαγνητική κλειδαριά, είναι εγγυημένη η σωστή τοποθέτηση του κυπέλλου ανάμιξης. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας παρακολουθεί επίσης την τέλεια εφαρμογή του τροχού ανάμιξης.
Οθόνη αφής 10 ιντσών
Η διαδραστική έγχρωμη οθόνη του WMF 1500 S + διευκολύνει τα προσαρμοσμένα σχέδια δίνοντας την επιλογή για το δικό σας χρωματικό σχήμα και εισάγοντας τις δικές σας εικόνες ποτών, ακόμη και τα βίντεο. Η πλοήγηση με γρήγορη πρόσβαση στο κύριο μενού είναι ξεχωριστή χάρη στην λειτουργικότητα αφής και ταλάντωσης.
Αισθητήρας ποιότητας Γάλακτος
Η υγιεινή δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία στη διαχείριση του γάλακτος. Η προστασία του συστήματος γάλακτος είναι επίσης απαραίτητη για την σταθερά υψηλή ποιότητα γάλακτος. Ο αισθητήρας αρτιότητας γάλακτος κάνει ακριβώς αυτό το έργο: όπως ο κενός αισθητήρας στο ψυγείο, προστατεύει το μίξερ του συστήματος Dynamic Milk. Μετράει μέσω τεχνολογίας υπερήχων τη ροή και τη θερμοκρασία του γάλακτος χωρίς επαφή. Οι βλάβες λόγω φυσαλίδων αέρα ανιχνεύονται επίσης με ακρίβεια. Εάν προκύψουν αποκλίνοντα αποτελέσματα, το σύστημα προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις.
Αυτόματα ρυθμιζόμενο ύψος για το στόμιο
Με το στόμιο καφέ σωστά τοποθετημένο, η θερμοκρασία του ροφήματος παραμένει τέλεια και οι πιτσιλιές του γάλακτος πάνω στο περίβλημα αποτελούν παρελθόν. Για να επιτευχθεί αυτό, το ύψος του στομίου στην WMF 1500 S + προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε προκαθορισμένη αποθηκευμένη συνταγή. Η αυτόματη ρύθμιση ύψους είναι διαθέσιμη ως πρότυπο με το σύστημα δυναμικού γάλακτος.
Dynamic Coffee Assist
Ιδανικά προσαρμοσμένος πρόσθετος εξοπλισμός για τις αυτόματες μηχανές πώλησης, για να διευκολύνετε την εργασία σας και να αυξήσετε την παραγωγική σας ικανότητα. Η επαναστατική Dynamic Coffee Assist εγγυάται μόνιμα την υψηλότερη ποιότητα όλων των ειδικών ροφημάτων καφέ που προσφέρονται από τη WMF 1500 S +. Μόλις ρυθμιστεί η ποιότητα του ροφήματος, παρακολουθείται συνεχώς και οι σημαντικότεροι παράγοντες απόλαυσης, όπως η ποιότητα του αλεσμένου καφέ και η ποιότητα λείανσης, επαναρυθμίζονται αυτόματα εάν είναι απαραίτητο. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρόνος άλεσης, η εκχύλιση και η αξία παραμένουν συνεπείς και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα προσφέρετε στους πελάτες σας σταθερή ποιότητα καφέ στο υψηλότερο επίπεδο ανά πάσα στιγμή.
WMF CoffeeConnect
Η αγορά μίας μηχανής με σύστημα "WMF CoffeeConnect Inside", περιλαμβάνει σημαντικές βασικές εφαρμογές που είναι άμεσα διαθέσιμες ως πακέτο Freemium και πρόσθετες ειδικές εφαρμογές διαθέσιμες με Premium πακέτα.
Διαθέσιμα συστήματα γάλακτος και ατμού
Με τα συστήματα WMF Milk and Steam, θα προσαρμόζετε δημιουργίες καφέ με τη ποιότητα ενός barista, σε μεμονωμένες γεύσεις σε ελάχιστο χρόνο. Στην κορυφή της λίστας των κρύων και ζεστών σπεσιαλιτέ καφέ-γάλακτος, πάνω από το Easy Milk, το Dynamic Milk System επιτρέπει την πλήρως αυτοματοποιημένη παρασκευή αυτών των ροφημάτων καθώς και μια μεγάλη ποικιλία συνθέσεων αφρού γάλακτος.

Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα γάλακτος και ατμού WMF, μπορείτε να βρείτε εδώ:


Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Συνιστώμενη ημερήσια / μέγιστη ανά ώρα παραγωγή1
Μέχρι 180 φλιτζάνια
Ονομαστική ισχύς / Τροφοδοσία ρεύματος
2,75–3,25 kW / 220–240 V
Φόρμουλα για κόκκους καφέ
Αριστερή και δεξιά. 1100 g, μεσαία. 550 g
Τροφοδότης τσαγιού ή επικάλυψης (προαιρετικό)
Σχεδόν 1500 g
Εξωτερικές διαστάσεις (πλάτος / ύψος2 / βάθος)
325 / 706 / 590 mm
Καθαρό βάρος (ανάλογα με τη διαμόρφωση)
Καθαρό βάρος (ανάλογα με τη διαμόρφωση)
Συνεχής στάθμη ηχητικής πίεσης (LpA)3
< 70 dB(A)
Παροχή νερού
Δεξαμενή νερού (approx. 4.5 l) ή εξωτερική παροχή νερούy
1.Η απόδοση καταγράφηκε με τη χρήση μηχανής με τροφοδοσία νερού και εξαρτάται από το μέγεθος του κυπέλλου, τις ρυθμίσεις ποιότητας, το στόμιο, το μοντέλο και την ονομαστική ισχύ. Η βάση για τη συνιστώμενη μέγιστη ημερήσια χωρητικότητα είναι επιλεγμένη ανάλογα με τις ανάγκες εξυπηρέτησης. Αυτές οι μέσες τιμές παρέχονται ως οδηγός. Αφήστε το εκπαιδευμένο προσωπικό μας να συνθέσει μια λύση προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.
2.Υψηλή με χοάνη κόκκων με κλειδαριά ή χωρίς κλειδαριά.
3.Η στάθμη ηχητικής πίεσης Α, LpA (αργή) και LpA (ώθηση) στο χώρο εργασίας του χειριστή, είναι πάντοτε κάτω από 70 dB (A) σε κάθε τρόπο λειτουργίας.

Από το 5 ° dKH (σκληρότητα ανθρακικού άλατος), πρέπει να τοποθετηθεί νερό από το νερό WMF.